Search This Blog

Best

Monday, June 29, 2015

New and Printable TOEFL test Sample Questions for 2017 Part X (Other Eng. Exams)

0 comments

Free and New TOEFL test Sample Questions for 2015-16

This is 10th part of Free TOEFL test Sample Practice Questions for 2013. In this part you will see questions related completing the sentences. These questions can be practice for other English related Practice Exams too.

 

Free TOEFL test Sample Practice Questions: Q 101-112


 Categorized in general idiomatic expressions

Choose the appropriate options to complete the sentences

 

Q 101

 

There have been reported incidents where a drunk driver fled the scene of a collision ---- avoid a breathalyser test.

 

A) in case

B) in view of

C) so as to

D) although

E) however

 

 

 

Q 102

We shall wear warm clothes when we go camping in October ---- we don't get cold.

 

A) in case

B) in order to

C) so that

D) despite

E) because of

 

 

Q 103

Although I cannot remember it ----, my parents say that I used to sing in the car on long journeys when I was about four years old.

 

A) me

B) each other

C) myself

D) one another's

E) us

 

 

 

Q 104

 If you do not want ---- people in the office to read a file of ----, you have to put a password on your computer.

 

A) other / yours

B) the other / you

C) some others / yours

D) others / yours

E) the others / you

 

 Tulisan kali ini ditulis dengan kondisi letih pikiran, sehingga ...

 

 

Q 105

 By the time we ---- a solution to the problem, we ---- on it for at least five straight hours.

 

A) have found / had been working

B) find / will be working

C) find / have been working

D) found / had been working

E) found / were working

 

 

 

 

Q 106

 John ---- the will to overcome the addiction when he tried to stop smoking; otherwise he would have quit it.

 

A) ought to lack

B) should lack

C) needn't have lacked

D) can't have lacked

E) must have lacked

 30 Short Motivational Quotes For Work

Q 107

he exact nature of the internal mechanism, which --- by daily, monthly, or annual cyclical changes in the environment, ---- yet.

 

A) affected / hasn't been understood

B) is affected / hasn't been understood

C) was affected / hadn't understood

D) is affected / hadn't been understood

E) had affected / hasn't been understood

 

 

 

 

Q 108

--- the fact that the results were far from being satisfactory, the researchers decided to collect new data.

 

A) Due to

B) Since

C) In spite of

D) However

E) Hence

 

Q 109

 This sculpture is believed ---- in the 151h century in memory of a priest.

 

A) having made

B) to be made

C) being made

D) to have been made

E) having been made

 

Q 110

 The students denied ---- any instructions by the invigilator as to how to do the listening part in the exam.

 

A) to be given

B) being given

C) giving

D) having given

E) to have been given

 

 

 

 

Q 111

When people talk about the cities of Japan, the first ---- comes into mind is Tokyo.

 

A) where

B) who

C) when

D) whom

E) that

 

 

 

 

Q 112

 US authorities have seized a long-lost painting by Spanish artist Pablo Picasso ---- by Nazis during World War 2.

 

A) robbing

B) to rob

C) robbed

D) to have robbed

E) having robbed

 

 

Answers -Free TOEFL test Sample Practice Questions: Q 101-112

 

101. C

102. C

103. C

104. A

105. D

106. E

107. B

108. A

109. D

110. B

111. E

112. C
Continue reading ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Blogger